Massada, la ciutadella del mar Mort

La fortalesa de Massada enfilada dalt d'un turó és el lloc on es va construir la fortalesa del llegendari rei Herodes, lloc descrit en la Bíblia, i una de les sinagogues més antigues del món. I el millor de tot, les vistes, amb un paisatge muntanyós del desert de la Bíblia i el Mar Mort.

em agafat una foto aèria de Mr. Google per tal que pogueu admirar la bellesa i singularitat d'aquest lloc

Un bany al Mar Mort!

Un dels atractius i curiositats d'aquest viatge és tenir la ocasió de banyar-nos al Mar Mort i comprovar per un mateix que és cert, flotes!, i no hi ha possibilitat d'ofegar-te!

Després d'un primer dia de contacte amb Jerusalem, tal com us vam explicar al primer post d'Israel i Palestina, hem coincidit uns dies amb la família! Així que ens trobem amb el meu germà, en Dani, la cunyada, la Montse, els nostres pares, la Carme i en Pere, i els pares de la Montse, la Maria Rosa i en Josep. La casualitat fa que coincidim uns pocs de dies a Jerusalem, ja que ells han arribat un parell de dies abans que nosaltres i al cap de dos dies posen rumb al nord d'Israel, cap al Mar de Galilea i Haifa, mentre que nosaltres passarem la resta del viatge a Jerusalem i visitarem Territoris Palestins a Cisjordània i deixarem el nord per una pròxima ocasió.

capvespre al mar Mort, uns colors espectaculars!

Ben tornats d'Israel i Palestina!

Desitjar-vos a tots que tingueu un BON ANY 2014!

Nosaltres acabem d'arribar de Terra Santa, la terra promesa, en disputa per les principals religions monoteistes, el judaisme, el cristianisme i l'islam. Territori situat entre el Riu Jordà i el Mar Mediterrani, en conflicte durant segles i segles, i que avui dia continua en disputa entre Israel i Palestina.

la Cúpula de la Roca a l'Esplanada de les Mesquites