Koh Rok, un paradís per l'snorkel

Ko Rok és una illeta de la costa d'Andaman al sud de Tailàndia i tocant a Malàsia. Hi vam arribar amb una hora amb speedboat des de Ko Lanta, és un dels millors llocs per fer snorkel i diving, i segurament és així, però nosaltres hem tornat a quedar flipats amb la bona combinació de colors de les platges blau turquesa i transparència absoluta amb la sorra blanca.


Tot sovint ens anem dient, no tanquem els ulls i gaudim d'aquest paisatge que quan arribem a casa no serà el mateix...!!!

la platgeta entre les dos illes que formen Koh Rok 

mirant la transparència i els colors d'aquestes aigües!

A Ko Rok hem vist uns dracs gegants semblants als que habiten a la illa de Komodo, a Indonèsia, i amb ells hem passat una bona estona intentant trobar quin era el perfil més bo per poder immortalitzar el moment. Són graciosos, però que no s'acostin gaire, perquè aquesta llengua que van traient és bastant fastigoseta...


nyam, nyam....

I pel que fa a l'snorkel doncs també hi hem passat una molt bona estona. No tenim càmera aquàtica, així que us explicarem el que hem vist, peixos de tots colors, grocs, blaus, liles, taronges, amb diferentes combinacions, a ratlles, llisos, amb línies, i de diferents tamanys i formes, més grans o petits, més llargs o arrodonits, etc, i per no parlar de les algues, corralls, esponges o altres elements aquàtics... vaja que això és molt difícil d'explicar i el millor és buscar imatges pel Google ;-)!

tot passejant per la platja!  

Però si que us deixem la foto d'un cranc ermità mentre passeja tranquil·lament per la platja...

1 comentari:

  1. Va home va!! ja està be no? no teniu gens de pietat pels que som a Barna no? una mica de dies grisos, de pluja, de platjes brutes o de qualsevol cosa que no sigui tan perfecteeee!!!
    ;-)

    Una abraçada

    ResponElimina