The Beach

la famosa platja de Ao Maya

Koh Phi Phi són considerades de les millors illes del rànking de les Top 10 del món, o això diuen. Aquesta està formada per dos illes, Phi Phi Don i Phi Phi Le, Phi Phi Don és la més gran i la única habitada, hi ha un punt on la illa s'estreny i a cada extrem hi ha dos platges oposades, dos mitges llunes que dibuixen una X, almenys així ho podem apreciar des del viewpoint. Les dues platges estan separades pel poble de Ton Sai, actualment a rebentar d'oferta turística, en plena temporada alta, un xic massa massificat.

A Phi Phi Don hem caminat al voltant de la illa, fins al cim d'un turó per veure el viewpoint i gaudir d'una de les millors vistes que se'n poden tenir. La caminada no ha sigut fàcil, han estat uns 3 km anar i 3 més per tornar, amb una calor que asfixiava, però el regalet que hem tingut un cop a dalt ha fet que ens oblidéssim de tots els mals.

vistes del poble de Ton Sai des del mirador amb les dos característiques platges en forma de mitja lluna

La tornada tot i que a priori podia semblar menys dura ens ha jugat una mala passada. Bona part del sender recorre per la "selva", així que d'animalets n'hi deuen viure a grans quantitats, però justament ens hem topat amb una família de monos. La veritat és que ens hem acollonit i molt perquè se'ns han començat a encarar i semblava com si se'ns volguessin tirar a sobre, per sort ha quedat com una  anècdota del viatge.

Des de Ko Phi Phi Don hem pujat a una long tail boat, les típiques barques, i hem anat a Phi Phi Le. Sembla ben bé com si algú l'hagués posat al mig del mar, és una illa d'altes parets tallades ben encaixades, a causa de l'erosió de l'aigua, que amaga diverses coves.

Hem fet parada a la Viking Cave, a Pi-Le i a Loh Saman on ens hem estrenat fent snorkeling en una aigua tant transparent que si no hagués  estat pels peixets semblava més pròpia d'una piscina que d'alta mar.

la txell com peix a l'aigua...
 i més peixos...

I com no podia ser d'altra manera hem anat a Ao Maya, preciosa però massa concorreguda, suposem que des de que Leonardo DiCaprio hi va protagonitzar la pel·lícula The Beach. No obstant és obligat fer la vista grossa i gaudir d'aquest paradís natural que amaga Tailàndia, perquè és brutalment espectacular.

... sense comentaris ...

10 comentaris:

  1. Parella!!

    coi quina enveja de platjetes... ara que ja heu començat amb l'snorkel només us falta provar el diving! Per cert, ja sabem on pararem a finals de març...comença per F i acava per ILIPINAS!! vosaltres al final fareu la Xina?

    Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  2. Ya andais en Thailandia??? que velocidad jejeje ami todavia me queda un mes por la india XD!

    Un saludo

    ResponElimina
  3. Raul i Eva!!! no se si farem diving... em sembla que ho deixarem per la segona volta... jijiji! Nosaltres de moment estem fent com vosaltres, estem carregant el totxo de guia de la Xina i en principi tenim ganes d'anar-hi.. si hi anem o no ja sera una altra historia, i pel tema Filipines, seria genial coincidir, pero ara per ara no entra als nostres plans, no patissiu pas, que si canviem d'opinio ens posem en contacte amb vos com sigui!!
    Una petonas guapos!

    ResponElimina
  4. Ei Txell,

    Segur que t'interessa l'enllaç...aprofita que amb les vivencies que disfruteu, segur que tindries tema.

    http://www.lavanguardia.com/concursos/20120109/54243691262/relatos-de-viajes-del-blog-concursos-literarios.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arbucienc compromès!!
      Moltes gràcies per seguir-nos, amb aquesta firma no sabem qui ets... però ens ho imaginem!!! A veure si surts de l'anonimat...
      Mirarem l'enllaç, encara que anem una mica de bòlit!!
      Molts records.
      Txell i Xavi

      Elimina
  5. Anònim11/1/12

    Impressionant!!! No tinc paraules sobre res.

    No se com he arribat a conèixer aquest blog. Només se que l'altre dia mirant contactes del WhatsApp, al de la Txell hi posa: "d'illa a illa i tiro perquè em toca..." i a partir d'aquí no recordo com he anat a parar aquí.

    Tot i això, i aprofitant que se us veu la mar de feliços us envío una abraçada molt sincera des de Barna. Ja se que "xavalandia" queda molt lluny per vosaltres, però aquí hi serèu benvinguts ("casa meva és casa vostra, etc.").

    Ori (Oriol Ramon)

    Pd.: ara ja podèu dir que: "I am the passenger
    And I ride and I ride
    I ride through the city’s backsides
    I see the stars come
    Out of the sky
    Yeah the bright and hollow sky
    You know it looks
    So good tonight".

    Ciauu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Uri!!!

      Quina gràcia ens ha fet rebre notícies teves! i ens ha fet molta il·lusió. Com va la nova vida de casat? i el pis? Espero que perfecte! i que vagis més relaxat al curro, i si més no ara tindràs la nostre pàgina durant un any per anar-te distraient...

      Una forta abraçada!!!
      Txell i Xavi

      PD: Per cert, "The passenger", la portem a l'ipod ;-)

      Elimina
  6. Parella!

    ja sabem que Filipinas en principi no entra als vostres plans ( una llàstima perqué val molt la pena). El tema de la Xina us ho comento perqué no anem directes a Filipines sino que pararem un parell de dies a Hong Kong (com ens va molar tant la primera vegada hi repetim!!)... segurament estarem allà els dies 7 i 8 d'abril...així que per si per una casualitat de la vida acaveu per aquella zona en aquelles dates seria un puntazo coincidir amb uns noddles i una birreta de per mig!!!! D'Arbúcies a la Xina!! jejejeje

    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh!!! Encara coincidirem... jeje... però la veritat no tenim les dates planejades, anem fent sobre la marxa, a 15 dies vista poder podrem concretar alguna cosa. De totes formes ens ho apuntem!!
      Molts records!!

      Elimina
  7. La verdad es que los paisajes de Tailandia son increíbles chicos, tanto las playas como la selva, dar un paseo en moto por las islas es una maravilla.

    ¿Cuál fue vuestra zona preferida del país?

    Un saludo,
    Mario

    ResponElimina